“Sa kukavicama nemam posla”: Viki progovorila o Osmakčiću, a njegovom ocu uputila posebnu poruku

|

Viktorija Mitrović progovorila je kako se oseća nakon intervencije. Voditelj Filip Car takođe je upitao Viki da progovori o spekulacijama da se Lazar Čolić Zola zaljubljen u nju.

“Ne mogu da padam u depresiju, kraj je jako blizu. Moram da se vratim porodici. Pokušavam da balansiram i da pričam o spoljnom svetu, a ne o pričama po kući. Najviše se družim sa Aleks i Nevenom, Zolom i Anđelom. Ne osećam potrebu da prestanem da se družim sa Zolom. Oni su mi rekli da su došli do zaključka da je Zola zaljubljen u mene i da zato provodi vreme sa mnom. Ja sam rekla da to nema veze, jer bih ja to osetila kao žena. Oni su to kao primetili jer ja nisam u vezu. Skapirala sam da je Nevena to i pre zamerala i da ga je stalno ispitivala zašto se druži provodi vreme. Zola i ja smo dosta dugo proveli ovde, pili, jeli i svađali se. Ovo što sam jutros čula je čista glupost”, ispričala je Viki.

Viktorija se zatim osvrnula i na odnos sa Markom Osmakčićem.

“Ja sam se nekako osvestila. On je meni uradio mnogo stvari i polako mi se gadi. Odluka o detetu je ostala na meni, ne kažem da je on kriv. Njegovo ponašanje je doprinelo i mislim da ne treba da ga spominjem više”, rekla je Viki, a zatim je Car upitao da li možda ima da nešto poruči Markovom ocu.

“Nemam poruku, ne želim da imam veze sa njima. Ja sa kukavicama nemam posla. Mene bi bilo blam da se posle svega oglašavam. Ja nemam potrebu njega da pljujem, jer onda pljujem i po sebi. Moja poruka je da se zak0 pa živ i njegova porodica”, poručila je Viki na kraju.

Izvor: kurir.rs