Ruška Jakić skinula svu šminku i pokazala kako izgleda u 9. deceniji: “Dobro jutro, lutko”

|

Bivša voditeljka čuvene emisije “Ljubav i moda” jedno je od najpoznatijih lica u istoriji domaće televizije, a svakoga ko ju je ikada video upamtio je zbog posebnog stila šminkanja i oblačenja.

Ruška je u svakom momentu doterana i pažljivo našminkana, te nije poznato da se ikada pojavila u javnosti bez imalo šminke, zbog čega je njena fotografija koja se pojavila na interentu zaista retkost, pa ne čudi što je pobrala puno pažnje. Nema ko se nije zapitao kako bivša voditeljka izgleda ispod gomile šminke, a sada je Ruška javnosti priuštila i taj prizor.

Naime, voditeljka je fotografisana prilikom tretmana lica, a pretpostavlja se da je Ruška i ovog jutra sebi poručila svoju čuvenu rečenicu: “Dobro jutro, lutko”.

Naime, voditeljka je očigledno proteklih godina ulagala u negu kože lica, pa izgleda vrlo sveže, negovano i makar nekoliko decenija mlađe iako uveliko gazi devetu deceniju života.

“Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu. Danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju višak silikona, a manjak pameti, i to je njihova ulaznica. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis”, rekla je Ruška jednom prilikom.

Izvor: blic.rs