RTS se oglasio nakon skandala sa urednicom i voditeljkom: “Ukoliko su tačni navodi medija…”

|

U medijima se ovih dana pojavila informacija da je urednica RTS Aleksandra K. nanela teške telesne povrede svom nevenčanom suprugu. Najpre se spekulisalo da je fizičkom obračunu prethodila svađa zbog ljubomore. Navodno, kada je voditeljka saznala da je suprug vara sa njoj poznatom osobom, izbila je tuča zbog koje su oboje potražili medicinsku pomoć.

Prvi put nakon dospevanja ovih informacija u javnost, oglasila se portparolka RTS, Duška Vučinić.

„Ukoliko su tačni navodi koje prenose mediji, RTS se protivi i osuđuje svaki oblik nasilja. Takođe, napominjemo da privatan život zaposlenih nikada nismo i nećemo komentarisati“, kratko je rekla Vučinićeva za Republiku.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandru K. je partner napao udarivši joj šamar, a ona mu je potom uzvratila i nanela mu tešu povredu rožnjače.

Njoj je određena hitna mera zabranje prilaženja i komunikacije sa partnerom, a pokreuta je i istraga za nasilje u porodici koju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

U medijima se kasnije spekulisalo da je u sve umešan i dever, koji je voditeljki zajedno sa njenim suprugom pretio smrću.

Izvor: nova.rs