Brestač bruji o Branki i njenom dečku: “Izgleda da je mlađi od nje” – Ne priliči joj da se udaje pod stare dane

|

Majka pevača Darka Lazića, Branka Lazić, pronašla je sreću u ljubavi pored Dragana Paunovića, a oboje su vezu potvrdili za domaće medije.

Branka trenutno živi u Brestaču, a njene komšije su sada progovorile o novoj ljubavi. Kako kažu, nju ne viđaju često, a prvi put sa novim partnerom su je videli na svadbi kod Darka.

“Branku ne viđamo često, bilo je veselo na svabi i drago nam je zbog Darka. A da li ima dečka, to sam videla u novinama i iskreno sam se zaprepastila. Ona je dosta povučena žena, ne znam kako je upoznala gospodina, ali njen život, njena stvar”, rekla je jedna njena komšinica.

Gospođa iz obližnjeg marketa rekla je da je čula da je Branka našla nekog i da uživa u ljubavi posle smrti muža Milana.

“Milan je bio jako dobar čovek, i baš su se slagali on i Branka, ali eto, život je takav, ode čovek na onaj svet, a nije ni bio bolestan. Tuga. Priča se da je Branka našla nekog iz inostranstva, sad šta joj kažu sinovi nisam upućena, ali ovo je mala sredina i to se brzo pročuje i komentariše”, ispričala je žena.

Žena iz obližnje radnje rekla je da je Branku sa novim partnerom prvi put videla na svadbi kod Darka Lazića.

“Branka dolazi kod nas u radnju, a na dan Darkove svadbe videli smo je prvi put sa tim čovekom. Izgleda da je i mlađi od nje, možda će da je odvede preko, on je iz Holandije, kako sam videla, ali da se udaje pod stare dane, to joj ne priliči”, rekla je ona kratko.

Branka je za domaće medije potvrdila vezu sa dotičnim Draganom.

“Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti. Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena posle dužeg vremena”, rekla je Darkova mama kroz osmeh.

Izvor: blic.rs