Rodila mu tri sina pa okrenula leđa: Rambova bivša žena preudala se za kuma koji je otac poznate Zadrugarke – Ovo je Karin

|

Muzičar Antonije Pušić, alijas Rambo Amadeus ovih dana je u fokusu javnosti. Nemili događaj ponovo je bacio svetlo na njegov privatni život, koji je vrlo buran.

Sa prvom suprugom Biljanom Milojević, profesorkom psihologije, proveo je tri godine. Zatim je upoznao studentkinju nemačkog jezika Karin, koja mu je parirala po energiji i ekscentričnosti. Venčali su se i dobili tri sina: Iliju, Petra i Marka Antonija.

Karin i Rambo razveli su se 2009. godine posle više od deset godina braka, ali je javnost za to saznala znatno kasnije, kada su sami obelodanili tu informaciju.

“Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti”, ispričao je muzičar u jednom intervjuu 2011. godine.

Ipak, nisu uspeli, pa je svako krenuo svojim putem. Poslednjih pet godina bivša supruga Ramba Amadeusa živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac. Njih dvoje su se poznavali pre nego što su otpočeli vezu jer Antonije i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, pa i kumovi.

Emotivni par živi na relaciji Beograd‒Belgija, zajedničko interesovanje im je vožnja motorima, a imućni biznismen u javnosti je poznat i kao otac Super Cvete, koja se ove godine obrela u rijaliti programu “Zadruga”.

Izvor: hellomagazin.rs