Rita Ora iskreno o svom ljubavnom životu: “Morala sam da poljubim mnogo žaba pre nego što sam našla princa”

|

Pevačica Rita Ora i reditelj Taiki Vaititi izgovorili su sudbonosno “da”, a pevačica nikada nije bila srećnija. Osim što je pronašla ljubavnu sreću sa rediteljem, i karijera joj ide uzlaznom putanjom. Dok nije upoznala Taika u mdijima su često bile vesti o njenom nimalo pohvalnom ljubavnom životu.

Naime, pevačica je često menjala momke, romanse joj nisu trajale duže od godinu dana. Među neuspelim vezama su joj i ona sa Kelvinom Harisom i Luisom Hamiltonom, a sa Kelvinom je bez uspeha nekoliko puta pokušala da obnovi vezu.

Rita bije glas da je žena koja voli flert. Zavodila je i oženjene muškarce, a još uvek se svi sećaju njenog druženja sa zauzetim MMA borcem Konorom Mekgregorom, sa kojim je bila u jednom noćnom klubu, dok je njegova supruga bila u drugom gradu.

Međutim, pričalo se i kako je Nikol Kidman ljubomorna na nju zbog supruga Kita Urbana i njihove saradnje u šou “The Voice Australia”.

Najveću pažnju privukle su dve njene veze, od kojih je jedna od bila ona sa Robom Kardašianom. Rita i Rob, brat popularnih Kardašijanki, imali su veoma težak raskid.

Rob izjavio da ga je Rita prevarila sa više od 20 muškaraca i da je zbog toga njihovoj ljubavi bilo kraj, nakon samo nekoliko meseci.

Pevačica tada rekla da nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob tražio utehu u hrani, te je došao do težine od 135 kilograma i izbegavao je javna pojavljivanja.

Još jedan njen odnos privukao je pažnju i to onaj sa reperom Asapom Rokijem, koji je 2015.godine u svojoj pesmi “Better Things” brutalno izvređao Ritu sa kojom je varao tadašnju devojku.

Inače, Rita i Taika su u vezi godinu i po, a svoje zajedničko pojavljivanje imali su na crvenom tepihu na premijeri filma “The Suicide Squad” u Los Anđelesu u avgustu 2021. Pevačica je navodno već promenila prezime i sada će u javnosti biti poznata kao gospođa Vaititi-Ora. Medeni mesec zamenila je poslom i vreme provodi u muzičkom studiju.

“Bila je to jedna intimna ceremonija i veoma posebna za sve koji su bili tamo. Koliko su zaljubljeni vide i njihovi najbliži”, rekao je izvor.

“Jako sam srećna i zaljubljena. Uvek sam želela svoju bajku i svog princa. Morala sam da poljubim mnogo žaba pre nego što sam ga napokon pronašla”, rekla je Rita Ora.

Izvor: stil.kurir.rs