Razvodi se poznati glumački par, ovo mu je falilo u braku: “Teško mi je, nismo mogli više…”

|

Poznati glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin rešili su da stave tačku na brak iz kojeg imaju trogodišnju ćerkicu Mašu i sina Jakšu, koji je na svet došao pre samo nešto više od godinu dana. Već duže vreme se o njihovom razvodu pričalo, a sada je stigla i zvanična potvrda.

Naime, glumica je za jedan magazin govorila o najvećoj životnoj prekretnici, ne skrivajući da joj je ovo najteži životni period.

– Teško je, glupo mi je da lažem, rastajemo se… Uvek sam se trudila da ne govorim o privatnim stvarima, nisam pričala ni o venčanju, pa neću sada ni o razvodu. Nažalost, svaki razvod je grozan. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece – rekla je Jelena Perčin i dodala još da ima veliku podršku prijatelja.

– Od prijatelja sam dobila ogromnu podršku. Moji prijatelji su čitavog života sa mnom i mnogo se dobro znamo i zaista mnogo verujemo jedni drugima. Svi su znali da ovu odluku nisam donela tako slučajno – rekla je Jelena i otkrila svoja osećanja.

– Plašim se samo bolesti. Mnogo toga sam doživela u životu, mnogo ekstremnih situacija i naučila sam da se sve može preživeti. U glavi mi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, biće dobro – iskrena je Jelena.

Ovaj glumački par upoznao se 2013. godine na snimanju serije “Zora dubrovačka”.

– Jelenu sam upoznao na kastingu, pitala me je koje sam godište. Kada sam joj rekao da sam devedeseto, rekla je da se šalim. Kasnije me pozvala na kafu, pričali smo o snimanju, radili smo i bili super partneri, prijatelji, a da mi je tada neko rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu i živeti ovde, ne bih mu nikako verovao – rekao je svojevremeno Momčilo.

Izvor: story.rs