Rastanak Nikolije i Relje bio je neminovan: Pevačica spakovala kofere i otišla iz porodičnog doma, a razlog će vas zaprepastiti

|

Već neko vreme se u medijima piše o rastanku Nikolije Jovanović i Relje Popovića. Najpre se nagađalo o krizi u braku supružnika, koji su do skoro važili za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Veoma često se u kontekst njihovog odnosa upliće i Nikolijina majka Vesna Zmijanac, koja se oporavlja na Bukulji, a navodno kao i uvek u srži problematike je njen odnos sa zetom Reljom.

Dok mediji pišu i nagađaju, Nikolija i Relja nastavljaju da žive svoj bajkovit život sa svoje dve princeze. Istovremeno nižu uspehe i na poslovnom planu, a baš zato je to razlog čestog razdvajanja supružnika, što medije navodi da pomisle da je njihovoj vanbračnoj vezi došao kraj.

Naime, retko kada ovaj muzički par nastupa zajedno, ali kada se to dogodi fanovi su uvek u transu. Međutim, takvi momenti se ne ponavljaju baš često jer ponosni roditelji dve ćerkice se trude da uvek bar neko ostane kod kuće i bude kraj njih. Posvećeni su im u potpunosti, fokusirani su na njihovo odgajanje, vanškolske aktivnosti, ishranu i ne postoji segment koji im izmiče.

Moglo bi se reći da su oni jedna zdrava porodica, o kakvoj maštaju mnogi. Uprkos tome što su roditelji za primer, Relja i Nikolija ne zapostavljaju svoje privatne aktivnosti, ostatak porodice i dugogodišnje prijatelje u čijem društvu se uvek najlepše provode.

Dok Relja to radi u noćnom provodu po beogradskim klubovima, Nikolija, koja je studentske dane provela u Atini, voli tamo da otputuje, i bude sa dragim ljudima, što je pre par dana i ponovila. Rastanak Nikolije Jovanović i Relje Popovića desio se neposredno po okončanju Story žurke, na kojoj je rep, hip-hop zvezda zablistala u dugoj haljini bele boje.

Izvor: story.rs