Raščupana kosa, izrastak, bore: Izgled Ivane Mihić zabrinuo fanove – Od plavokose lepotice ostala samo senka

|

Ivana Mihić neosporno je jedna od naših najlepših glumica. Lepotu i talenat je nasledila od majke Vere Čukić. Ivanu, nažalost, retko u poslednje vreme viđamo u televizijskim projektima. Reditelj Dejan Zečević dao je atraktivnoj plavuši šansu da razigra lik Emilije Stošić u seriji “Vojna akademija”, što je ona odlično obavila, a nakon toga čini se da je nijedna uloga nije dovoljno inspirisala da joj se posveti.

Već šest godina Ivana živi povučeno, okrenula se pravoslavlju, a najviše vremena provodi u vikendici u blizini Beograda. Kako joj teku dani i koja su joj interesovanja može se zaključiti na osnovu njenih objava na Instagramu, gde takođe do izražaja vrlo često dolazi izgled Ivane Mihić.

Njeni pratioci primetili su da se glumica dosta promenila. U očima joj se nazire tuga, što svedoči činjenici da je smrt oca, scenariste Gordana Mihića teško podnela. Međutim, tuga nije uticala na njenu lepotu. Ivana divno nosi svoje godine, a mnogi su primetili da nije podlegla estetskim intervencijama, već da joj je cilj dostojanstveno da stari, poput svoje majke kojoj i neke mlađe koleginice još uvek po lepoti i eleganciji ne mogu ni da priđu.

Najnovija fotografija najbolje oslikava trenutni izgled Ivane Mihić. Glumica je napravila selfi i objavila ga na Instagramu, a u želji da pokaže svoje rašćešljane lokne izazvala je različite komentare koji se tiču njenog izgleda. Dok su neki spomenuli da se slikala iz lošeg ugla te da je slika otkrila sve mane, drugi su je pohvalili što joj je prijalo te je to skinšotovala i takođe objavila. Bilo je i onih koji su Ivani poželeli dobro zdravlje, pa i nove projekte.

Izvor: hellomagazin.rs