Da li znate kako izgleda đakuzi za bebe? Soraja odrešila kesu i priuštila sinu čist luksuz – Uskoro stiže još jedna prinova

|

Soraja Vučelić porodila se u februaru i na svet je donela dečaka kojem je dala ime Kan. Ona je poznata po luksuznom životu pa kako je uvek sebi kupovala markiranu garderobu i skupocene stvari, tako sada kupuje i svom sinu. Soraja je sada na svom Instagramu pokazala i da njen sin ima čak i svoj džakuzi u kupatilu.

Starleta je podelila dečakovu fotografiju na kojoj se vidi kako se kupa sa gumom, dok mu je lice prekrila stikerom. Pored džakuzija na tabli piše i njegovo ime, dok su okolo igračkice i loptice.

Čim je saznala da je u drugom stanju Soraja se potpuno povukla iz javnosti. Ugasila je društvene mreže te uopšte nije govorila o drugom stanju u medijima. Međutim, nedavno je ispričala koliko ju je majčinstvo promenilo, a tada je otrkila i da li uskoro planira proširenje porodice.

“Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan”, ispričala je starleta.

Koliko uživa u majčinstvu potvrdila je i izjavom o proširenju porodice, a kako kaže, volela bi da ima trojicu sinova.

“Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lako, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drzi ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica”, poručila je Soraja.

Izvor: espreso.co.rs