Radnica pumpe u Nišu ne pamti kad je imala više posla: Svi hrle na pumpe, dnevni pazar bude 3 miliona dinara

|

Poučeni prethodnim iskustvima u ovakvim situacijama, Srbi hrle u prodavnice i pumpe kako bi obezbedili dovoljne količine osnovnih namirnica, ali i gorivo. Gužve na pumpama traju danima, a dugački redovi povremeno prave i zastoj saobraćaja. Radnici na pumpama ne pamte kada su imali više posla, a vlasnici pumpi dobro će profitirati.

Radnica na pumpi u Nišu koja je izrazila želju da ostane anonimna otkrila je za Espreso da vlada apsolutna pan8ka kod vozača trajala danima, a da to i njima stvara dodatni pritisak.

“Ljudi kao da su polud3li. Dovoze kanistere, balone, buriće, šta stignu. Padamo od posla, dnevno je pazar bio oko 3 miliona, što je za našu pumpu odlično”, kaže ona.

Takođe dodaje i da ima i onih koji inače uzimaju veću količinu, a sada im je onemogućeno jer je stigla zabrana točenja goriva van rezervoara.

“Ova situacija definitivno najviše utiče na poljoprivrednike, žao mi je njih. To su naše stalne mušterije, počinje im sezona, a mi ne smemo da im damo veću količinu goriva, pa se snalaze i idu od pumpe do pumpe. Iskreno se nadam da će se ova situacija malo smiriti jer ne vidim svrhu ovakvog ponašanja, zaključila je radnica jedne pumpe u Nišu čije je ime poznato redakciji.

Izvor: espreso.co.rs