Radašinova snaja otkrila divan gest rijaliti igrača – Poslao je ogromnu sumu novca: “Cela sahrana se može pokriti sa tim”

|

Juče je na groblju u Ljuptenu sahranjen Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, bivša zvezda rijaliti programa. Na večni počinak ispratili su ga porodica, rodbina, prijatelji i komšije.

Njegova snaja Violeta je otkrila da je samo jedan rijaliti učesnik zvao i da se ponudio da im pomogne. U pitanju je Manuel Stojanović.

“Radašin je imao ponude za rijaliti, ali zbog noge nije mogao nigde. Od poznatih, Manuel Stojanović iz “Velikog brata” je zvao i ponudio pomoć, rekao mi je “Šta god da treba tu sam”, ispričala je Radišinova snajka.

Ovaj humani mladić je uplatio novac njegovoj snajki i time je želeo bar nekako da im pomogne, budući da živi u Dubaiju, te je sprečen da dođe na sahranu.

“Ne znam šta da kažem za tog dečka, svaka mu čast. Cela sahrana se može pokriti sa tim, neću da pominjem cifru, zato što to nije lepo. Samo želim da kažem da na ovom svetu još uvek ima dobrih i plemenitih ljudi, a jedan od njih je i taj dečko”, ispričao je Radašinov bliski prijatelj.

Izvor: republika.rs