Račun sa Kopaonika razbesneo sve – Ručak ih koštao 20.965 dinara: “Ovo kao Dubai, hleb kao da su mesili bogovi sa Olimpa”

|

Zimska sezona je u jeku, a Kopaonik je pun skijaša. Iako svake zime ispliva neki račun na kome se vide paprene cene, opet se mnogi se iznenade kada taj isti račun vide na licu mesta. Na društvenim mrežama je objavljen novi račun sa Kopaonika koji je zbog iznosa izazvao lavinu komentara.

Kako se vidi na računu koji je objavljen na TikToku, gosti su jeli i pili, a sve ukupno koštalo ih je nešto više od 20.965 dinara, oko 180 evra. Kako se vidi ljudi su pili vodu, rakiju, jeli lososa, a bio je tu i poneki koktel. Za neke od stavki sa računa cena je ista kao i u Beogradu, ali cena vode je za sve bila šokantna.

Naime, tri flaše obične vode od 0,75l koštale su neverovatnih 2.085 dinara, a dok su dve flaše druge vrste vode koštale 1.390 dinara. Inače, u prodavnicama se za tu cenu možete kupiti 24 flaša vode. Još jedna stavka na računu je bila za nevericu a to je da su dva komada domaćeg hleba koštala 700 dinara.

Komentari na račun su se samo ređali. “Tu deru ovnove, ja za te pare odem na more sedam dana”, “Hleb 350 dinara, čašica rakije 640?”, “Preskupo je, ali ima se može se”, “Ovo kao Dubai”, “Bahato poručivanje i veliki račun”, “Kritično, je li ovo realno”, “Hleb su mesili bogovi sa Olimpa”.

Izvor: mondo.rs