Prvi susret Jovane i Marića nakon odlaska sa Hepija – Voditeljka se oglasila: “Neke stvari su me povredile”

|

Glavni urednik televizije “Hepi”, Milomir Marić i njegova nekadašnja saradnica u Jutarnjem programu, Jovana Jeremić, sreli su se u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, ne baš lepim povodom.

Sada je voditeljka otkrila kako je protekao susret sa Milomirom Marićem nakon priča da su se rastali u lošim odnosima.

“Srela sam Marića. Bilo mi je drago što sam ga videla. Ja mogu da kažem neke stvari o njemu koje su me povredile, ali to nikada neće osporiti da ja Milomira Marića beskrajno volim i cenim kao čoveka”, rekla je Jovana i obrazložila:

“Novinari su preneli da je mene otkrio Aleksandar Tijanić, to je tačno, ali je od mene novinara napravio Marić. Nakon otkaza sa RTS, preuzeo me je Marić i radio sa mnom deset godina. Ponosan je na mene dokle sam stigla i šta sam sve uspela nakon “Happy” televizije. Ostaćemo uvek u korektnim odnosima”, objasnila je voditeljka.

“Kako god, imali smo mi i uspone i padove našeg odnosa, nikada se nije promenila jedna stvar da prema njemu osećam ljubav i poštovanje. Jednog dana kada njega ne bude više bilo, ja ću biti jedna od onih koja će najviše pričati o njemu, pisati tekstove i praviti emisije o njemu.. On je obeležio moj život. Ja nikada ne zaboravljam Marićevu borbu kada me je ubacivao u jutarnji program i da dobijem svojih pet minuta na bivšoj televiziji. Realna sam, ali i dalje stojim iza svojih reči da me je Aleksandar Tijanić otkrio, a Marić napravio”, zaključuje Jovana Jeremić.

Izvor: blic.rs