Prvi snimci horora kod Kruševca: Ranio ljubavnicu, ubio suprugu pa sebe – Lekari se bore za život žene

|

Okolinu Kruševca jutros je zadesio pravi horor. Muškarac iz trsteničkog sela Milutovac Z.R. (54) najpre je jutros, oko 6.30 u kruševačkom naselju Rasadnik pucao iz vatrenog oružja u ženu za koju se pretpostavlja da mu je vanbračna partnerka i tom prilikom je teško ranio, a zatim je na putu između Jasike i Kukljina ubio ženu, za koju se pretpostavlja da mu je bila supruga.

Sumnja se da je počinilac ovog zločina na kraju i sebi oduzeo život u svom automobilu na putu između sela Stragari i Milutovac u momentu kada ga je kruševačka policija opkolila u cilju hapšenja.

Direktorka kruševačke Opšte bolnice Dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je informaciju da je jutros, nešto pre 7 sati, u jedinicu intezivne nege na odeljenju Hirurgije, primljena žena stara 44 godine sa inicijalima I.K. iz kruševačkog naselja Dedina.

Prema informacijama koju su mediji saznali od Dr Stević Gajić, žena je životno ugrožena, u besvesnom je stanju sa teškom povredom glave, piše RTK Kruševac. Više detalja o ovoj tragediji biće poznato nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Izvor: kurir.rs