Proslava punoletstva mladića iz Srbije izazvala haos na društvenim mrežama: Pokloni koje su mu dali roditelji zaprepastili javnost (FOTO)

|

Na društvenim mrežama uveliko se širi jedan snimak sa proslave 18. rođendana mladića iz Srbije, koji živi u inostranstvu.

Snimak ima više od 800.000 pregleda na TikToku,a na njemu se vidi kako slavljenik plače kada mu je otac poklonio Roleks.

Na snimku se čuje i voditelj, koji je na mikrofon govorio šta je ko kupio od poklona, pa poziva mladića da izađe i vidi svoj novi automobil, koji mu je kupila i poklonila njegova, a u pitanju je “porše bokster”.

“Bokster. Jedan aplauz za tatu, ajmo napolje da ga vidimo, ajmo iza slavljenika. Idemo napolje, ajde da vidimo kakav je auto!”, govorio je voditelj.

Ponosni otac bio je nasmejan sve vreme uručivanja poklona, pa je svom sinu brisao suze koji je u neverici krenuo van lokala, ka parkingu gde se i nalazio automobil.

Ovaj video snimak izazvao je lavinu komentara ispod objave: “Veoma je ružno što se ovo prikazuje, jer mnogi ljudi nemaju osnovne stvari u životu”, “Nikad sinu za 18. ne bih poklonio tako skup i brz auto. Ni sinu ni ćerki“, “Plače jer zna da će vrlo brzo slupati Poršea i izgubiti Roleks”, “Za 18. rođendan nisam dobio ništa”, “Nije za pohvalu”, “Meni tata kupio tortu za 18. rođendan”, “Tata mora pošteno da radi”, neki su od komentara.

Izvor: kurir.rs