“Prisilili su me da potpišem”: Nadežda Biljić iznela ozbiljne optužbe na račun produkcije Zadruge – Bila sam pretučena javno

|

Pevačica Nadežda Biljić je u poslednjem obraćanju javnosti iznela čitav niz optužbi na račun rijaliti šou-programa “Zadruga” u kojem je svojevremeno učestvovala.

“E, ovako, pošto stalno podsećaju i ukazuju vam na to koliko sam ja grešila, i to u svakom članku vezano za mene, ja ću sve vas sada nerado podsetiti da sam ja bila krvnički pretučena javno na nacionalnoj frekvenciji i da pritom tako pretučena budem odvedena od strane obezbeđenja da pod stresom budem prisiljena da ista TV kuća neće snositi odgovornost i posledice”, započela je Nadežda na Instagramu i dodala:

“Zbog tolikog stresa sam i utonula u dijabetes sa kojim se trenutno borim i to je sve što sam ikada i dobila, dijabetes i najgore naslove o meni jer, Boga ti, kako da sakriju svoje nego preko mene. Ne plašim se da će pisati, napadati (da podsete) i zabraniti. Ne bi me čudilo i da mi opet nešto nameste jer to sam već doživela i to mi je hvala”, dodaje Biljićeva.

“Toliko o tome koliko nije bilo nasilja na nacionalnoj frekvenciji”, poručila je na kraju pevačica, a nema sumnje da će produkcija ovog TV formata imati spreman odgovor za Nadeždu. Nije isključeno i da ceo slučaj završi na sudu.

Izvor: pulsonline.rs