“Blago gluvima i slepima”: Jovana Jeremić konačno objavila svoju prvu pesmu i spot – Komentari su urnebesni (VIDEO)

|

Kontroverzna voditeljka Jutarnjeg programa Jovana Jeremić rešila je da se oproba i kao pevačica, te je objavila svoju prvu pesmu “Roleks” za koju je snimila i spot. Jovana je pre dve nedelje snimala kadrove za ovaj video, kada je okupila novinarske ekipe i otkrila neke detalje o svojoj budućoj pevačkoj karijeri.

Na samom početku spota, Jovana se pojavljuje u belom kombinezonu za spavanje, a nižu se i scene u roze ogrtaču na kojem piše “kraljica šera”, kao i u kadi, dok uživa u penušavoj kupki, u kompletu za treniranje.

Jovanin glas čuje se na samom početku pesme i to njena čuvena izjava o roleksu.

“Kad rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks i najnoviji automobil” , to je Jovanin deo u pesmi.

Komentari su, kao i uvek kada je Jeremićeva u pitanju, podeljeni, ali se može reći da nema suzdržanih.

“Blago gluvima i slepima”, “Ovoj pesmi ne treba parodija”, “Mi treba da nestanemo kao nacija”, “Spasi nas, Bože”, “Živote bedni”, “Je l’ ovo neki socijalni eksperiment?”, ređali su se negativni komentari, ali bilo je i onih koji su podržali Jeremićevu.

“Ovo će biti hit par godina”, “Hit godine kao kuća!”, “Volim je, ovi pokreti su sve”, “Odlično, Jovana, svaka čast, hoćemo još, jako si talentovana”, “Pesma lako ulazi u uši, pevljiva je”, “Najlepša pesma”, nizali su se laskavi komentari, ali bilo je i onih šaljivih.

“Ja sam se nadao da će stvarno pevati”, “Konačno normalna pesma da može porodično da se sluša”, “Čudo ne spominje Osnovnu školu ‘Sava Kerković”, pisali su, između ostalog.

Izvor: pulsonline.rs