Prijovićki zabranjen nastup u Hrvatskoj? Htela da zakaže koncert u Zadru – Gradonačelnik odbio organizatore

|

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u Zadru. Koncert je navodno trebalo da bude održan u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić odbio da u gradu peva srpska zvezda, te koncert nije zakazan ni najavljen.

Kako dalje prenose hrvatski mediji, Dukić je odbio organizatore koncerta i to opravdao objašnjenjem da “nema slobodnih termina” u dvorani Krešimir Ćosić.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se pričati krajem prošle godine, nakon što je pevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da vlada veliko interesovanje za koncert Aleksandre Prijović te da se održavanje planira u 2024. godini.

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš tačnima, piše pomenuti medij.Na sajtu Sportskog centra Višnjik kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održana tri koncerta, a time su najavili i koncerte Severine, Jelene Rozge i grupe Lord of the Dance.

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić otkazao je koncert na kojem je 25. marta trebalo da nastupe i naše poznate zvezde – Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš i Zorana Mićanović. Naime, koncert je organizovala organizacija Hiljadarka, koja je, kako se navodi, već dogovorila zakup dvorane, međutim, gradonačelnik je ipak odlučio da sve otkaže.

Izvor: index.hr