Preminula hrvatska karatiskinja u 18. godini: Pred Nikom Brkić je bila blistava karijera – Tragična vest potresla region

|

Smrt Nike Brkić (18), karatistkinje iz Hrvatske, potresla je čitav region. Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak koji kida dušu i dokazuje da je pred Nikom bila blistava karijera.

Brkićeva je već osvajala medalje, a Karate klub Vinkovci je 2018. godine na svom Fejsbuk profilu podelio snimak u kom je Nika stigla do srebrne medalje na šampionatu Hrvatske u svom uzrastu.

“U izuzetno jakoj konkurenciji učenica -40 kg., Nika Brkić je u borbama uz 4 pobede i jedan poraz osvojila srebrnu medalju te postala vicešampionka Hrvatske”, stoji u opisu snimka.

Od Nike se u neverici i bolu oprašta ceo region, a pored Hrvatskog karate saveza zatečeni ovom tragičnom vešću su i ljudi iz Karate akademije Osijek.

“Tužna vest! Danas nas je napustila naša draga i voljena Nika Brkić”, stoji u njihovoj objavi.

“U ovim tužnim trenucima saosećamo se s vama. Niku Brkić ćemo pamtiti zauvek, jer naš život nikada ne bi bio isti da nije bilo njene dobrote, ljubavi i poverenja. Naše misli i naša srca su uz Niku. Iskreno saučešće porodici”, objavili su iz Karate akademije Osijek.

Izvor: telegraf.rs