Katarina je doručak u banji platila 3.200 dinara, a nije uračunat u aranžman: Cena noćenja u prazničnoj sezoni ostaviće vas bez teksta

|

Mladi bračni par iz Beograda rešio je da dan nakon dočeka Nove godine provede u banji Vrdnik, odnosno u popularnom banjskom kompleksu. Za “Blic Biznis” podelili su utiske o cenama, koje, kako priznaju, nisu nimalo naivne i da za više dana odmora u sezoni treba izdvojiti ozbiljnu sumu novca.

“Rezervisali smo samo jedno noćenje i koštalo je 13.000 dinara za nas dvoje u jednom od manjih hotela u banji Vrdnik. Nikada nismo bili ovde i u odnosu na ostale ponude, činilo nam se povoljno. Čak mi deluje da je povoljnije ispalo što smo zvali direktno hotel i rezervisali, nego preko Bukinga”, kaže Katarina.

U cenu je uračunato korišćenje saune i bazena (spoljnog i unutrašnjeg), ali ne i hrana.

“Mi smo uzeli samo doručak, a on se plaća posebno i košta 1.600 dinara po osobi, dakle izdvojili smo 3.200 ukupno. U pitanju švedski sto koji je zaista pun hrane, slanih i slatkih stvari, sokova, stvarno je prebogato”, ističe sagovornica Blica.

Banja Vrdnik se nalazi na sat vremena vožnje od Beograda i vrlo je popularno mesto za odmor. Katarina dodaje da je 1. januara kada su stigli, banja bila prepuna gostiju. Međutim, već 2. je osetnije manji broj ljudi jer su se verovatno neradni dani mnogima završili. Dodala je da je srela nekoliko poznatih ličnosti, što potvrđuje popularnost ove banje u Srbiji.

Izvor: blic.rs