Preduzetnik iz Bačke Topole osvojio milione u igrama na sreću: Način na koji je raspodelio dobitak oduševio je zaposlene

|

Robert Horvat (49), preduzetnik iz Bačke Topole, tokom novogodišnjih i Božićnih praznika odlučio je da obraduje svoje radnike i zajedno sa njima odigra nekoliko igara na sreću.

“Došao sam na ideju da svoje zaposlene obradujem u novoj godini. Izdvojio sam budžet od 50 evra po zaposlenom i za novac od 550 evra kupio sam Greb Greb srećke i uplatio Loto. Odmah posle Božića, okupili smo se i zajedno grebali srećkice i došao je dobitak”, priča omiljeni preduzetnik.

Radnici su u početku bili u neverici ali su rado pristali da učestvuju u zamisli svog poslodavca. Kada je Horvat proverio svoj dobitak u lokalnoj menjačnici zavladalo je opšte veselje. Ipak, nagradu vrednu 3.000.000 dinara, Robert ne želi da sačuva za sebe.

“Od osvojenog novca, polovinu delim zaposlenima. Njih je jedanaestoro. Četvrtina odlazi na kupovinu nove mašine za proizvodnju kojom se bavimo, a četvrtinu uplaćujemo Domu za decu sa posebnim potrebama”, izjavio je poslodavac godine iz Bačke Topole.

Izvor: mondo.rs