Predsednik Vučić najavio: “Sutra gorivo neće poskupeti” – Poznato koje cene će važiti od sutra

|

Na televiziji Pink u narednim danima će se predstavljati učesnici na predstojećim parlamentarnim izborima, kao i predsednički kandidati. Danas to čini trenutni predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, kao kandidat koalicije “Zajedno možemo sve”, SPS i Saveza vojvođanskih Mađara.

“Moram da iskoristim ovu priliku da kaže da sutra naftni derivati neće poskupeti, cena benzina će biti niža. Imaćemo dovoljno nafte i pored čudnih odluka Evropske komisije. Dizel će biti jeftiniji za 0,42 dinara, a benzin za 0,24 dinara, i tako će biti narednih nedelju dana” istakao je Vučić.

Takođe, predsednik je naveo da Srbija ima dovoljno rezervi hrane, ali da će u svetu situacija biti kritična.

“Jasno je da količine hrane kojima se raspolože u svetu neće biti dovoljno za sve. Imaćemo 20 do 25 odsto manje žitarica nego što je neophodno i Makron nije preterao u svojoj izjavi kada je rekao da će biti gladi”, rekao je Vučić.

Inače, predsednički kandidati na televiziji Pink predstavljaće se u terminu od 17.30 sati u trajanju od 15 minuta. Posle toga predstavljaće se svakog radnog dana po dve liste u terminima od 17.55 i 18.15 sati.

Izvor: pink.rs