Predivne vesti iz doma Marije Veljković i Rastka Jankovića: Još jedna beba – Stižu čestitke mami sa svih strana (FOTO)

|

Voditeljka Marija Veljković i glumac Rastka Jankovića počeli su pre dve godine da se zabavljaju, a prvi put su u javnost viđeni zajedno u Grčkoj. Od tada su nerazdvojni, Rastko je osvojio srce Marijinih naslednika Rose, Đurađa i Neve, a nije tajna da emotivni partneri planiraju i život pod istim krovom.

Mnogo planova ima ovaj zaljubljeni par, za koji mnogi u početku nisu imali dobre prognoze. Pričalo se da će se Marija i Rastko rastati brže nego što su se sastavili. Uzimale su se u obzir isključivo razlike u njihovim temperamentima, kao i to da se voditeljka tek razvela, ipak ono što je u njihovom odnosu prevagnulo je ljubav prema glumi.

Malo ko zna da je Marija Veljković zapravo školovana glumica, kao i Rastko, koji je krenuo za svojim drugim snom. Naime, jednako kao i glumu, on od rođenja voli muziku, zbog čega je proteklog meseca snimio duet sa Ivanom Gavrilovićem.

I Marija ima nekoliko projekata na Javnom servisu. “Novi početak” , “Svadba mog kraja”… samo su neke od gledanih emisija koje vodi. Ljudi je vole, dok ona srce čuva samo za Rastka i svoje mališane koji je čine srećnom i ponosnom.

Nastarija ćerka Rosa danas je obeležila rođendan, što je srećna mama podelila sa svojim obožavaocima. Naročito je sve raznežila slika Marijine ćerke kao bebe, pa su voditeljki poželeli da i sa Rastkom dobije jednu bebu.

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića definitivno ide ka tom smeru.

Izvor: story.rs