Pre Subotićke i Maje, Peca je voleo bivšu Zadrugarku koja ga je odbila: “Jurio me 2 godine – Da ga sad pozovem doleteo bi”

|

Od dana kada je u javnosti osvanuo njegov snimak sa starletom Majom Marinković, o novosadskom biznismenu Predragu Peci Raspopoviću ne prestaje da se piše. Tako se saznalo čime se sve bavio, ko su mu bivše ljubavi, ostvarene i neostvarene. Među neostvarenim ljubavima je i bivša Zadrugarka Suzana Perović Blondi.

Kako ona tvrdi, Predrag Peca Raspopović je svojevremeno bio jako zainteresovan za nju, ali nikada nisu stupili u emotivnu vezu.

“Mene pale jahte, avioni, kamioni. Pored svega toga sto Peca ima meni da ponudi, ja sam ga svakako odbila. Znamo se 10 godina, od kojih me je 2 pune godine jurio i stalno dolazio da me vidi i to čak iz Novog Sada. Milion puta je noćio kod mene, ali ništa konkretno nije bilo. Ja sam njegova neostvarena želja, tiha patnja. Sad kad bih ga pozvala doleteo bi! Godine su samo broj, on voli atraktivne žene i uvek će voleti, a posebno one koje su ga odbile”, tvrdi Blondi.

Blondi se zatim dotakla Aleksandre Subotić, za koju nema mnogo reči hvale.

“Jako me je razočarala, pomerila je glavu kada sam je srela sa Pecom, a on je kao kukavica prebledeo. Možda je i provalila da on gaji simpatije prema meni, pa je zbog toga tako postupila, ko će ga znati šta je u pitanju, ali deluje da je ženska sujeta proradila. Ne znam šta joj je to značilo, uvek sam bila tu za nju i u prvom rijalitiju gde smo zajedno učestvovale, ali pored svega ja i dalje poštujem njenog oca Karađorđa”, kaže Blondi, pa prognozira dalji tok Pecine veze sa Majom.

“Oni su započeli vezu na jako loš način, ako je to uradio Aleksandri uradiće i Maji, to svi znamo. Mada, vreme će ipak pokazati svoje”, zaključuje Suzana Perović Blondi.

Izvor: kurir.rs