Pre Jelene, Milan Marić je bio u vezi sa poznatom glumicom: Tada je on imao 24 a ona 43 godine

|

U poslednje vreme ljubavni život Milana Marića bio je česta tema u medijima. Mnoge je iznenadio podatak da je izabranica naočitog glumca, za kojim uzdišu žene širom Srbije, starija od njega 19 godina.

Međutim, Jelena Pavlović, sada bivša devojka glumca Milana Marića, nije jedina njegova znatno starija partnerka. Naime, neposredno posle diplomiranja, Milan je započeo romansu sa hrvatskom glumicom Ninom Violić, koja je rođena 1972. godine.

Razlika u godinama bila je zanimljiva i hrvatskim medijima, tim pre što je on u to vreme imao 24, a Nina 43 godine. Upoznali su se u Beogradu, kad je ona gostovala sa predstavom „Kako smo pre.ivele“, a zatim su vezu nastavili u Zagrebu, gde je Milan često odlazio sa svojom predstavom.

“Nisam ni slutio da će ta priča toliko interesovati medije. Zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Bio sam užasno besan zbog naslova „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca“, izjavio je jednom prilikom Milan.

Glumački par se rastao kada je Milan otišao u Sankt Peterburg, gde je snimao film „Dovlatov“. S druge strane, Nina je nastavila da živi u Zagrebu, a od pre tri godine u vezi je sa kolegom Filipom Šovagovićem koga je naša publika upoznala u seriji „Žigosani u reketu“.

Izvor: hellomagazin.rs