Poznati glumac objavio sliku sa Tamarom Vučić: Gledate ga svaki dan u hit seriji a niste znali da se druži sa prvom damom

|

Fotografija Tamare Vučić osvanula je na “Instagram” profilu poznatog glumca i iznenadila mnoge budući da supuga predsednika ne otkriva previše u javnosti sa kim je u privatnom životu bliska i sa kim se druži.

Retke su prilike da Tamara priča o svom načinu života, sa kim i kako provodi vreme, ali putem društvenih mreža saznamo poneki detalj više iz njene privatnosti, što je bio slučaj i sada.

Naime, fotografija Tamare Vučić otkrila nam je da je njen veoma blizak prijatelj poznati glumac Milorad Damjanović koji je osvojio publiku u hit ostvarenju “Igra sudbine”, jednoj od najgledanijih serija na našim prostorima.

“Za razliku od Orvela, ovde ima emocije. Čuvajte prijatelje”, kratko je poručio glumac koji je u Beogradskom Dramskom Pozoristu sa osmehom pozirao u društvu svoje drugarice, a objava je oduševila njegove pratioce koji su nizali reči pohvale ispod fotografije.

Iako je najčešće viđamo u ženskom društvu, Tamara se očigledno dobro razume i slaže i sa pripadnicima muške populacije i dugi niz godina neguje prijateljstva iako ima brojne poslovne i privatne obaveze.

Izvor: story.rs