Potresene Vidićeve komšije otkrivaju: “U zadnje vreme nije mogao da hoda, skroz se osušio” – I takav, brinuo je o psu Mateu

|

Nakon potresnih vesti Saši Vidiću ekipa portala Nova pričala je sa komšijama poznatog modnog kreatora i diznajera. Jedna komšinica iz obližnjeg Pet šopa rekla je da u poslednje vreme kreator nije mogao da hoda.

“Bio je jako mršav i loše je hodao, često je i Matea puštao da istrči i obiđe parohiju jer nije mogao da šeta. On je nosio jastuče da može da sedne na klupu i uživa, jer je bio premršav i sve ga je žuljalo. Zaprepastila sam se kada sam videla koliko ima godina, mislila sam da ima više”, rekla je komšinica iz obližnjeg Pet šopa.

“Poslednjih dana ga nisam viđao, znam da je šetao psa ovde u kraju”, rekao je drugi komšija, a treći se nadovezao:

“Nisam znao da je preminuo, baš mi je žao. Ja njega nisam poznavao, ali sam ga video u jednom kafiću ovde u blizini gde i ja pijem kafu. Poslednji put sam ga video pre 3 meseca”, rekao je on.

Vidićev frizer otkrio je da kreatora nije video poslednjih šest meseci.

“Znam da je u poslednje vreme bio jako loše. Nikada se nije žalio na neke tegobe, stvarno ne znam šta mu se desilo. Kod mene se ovde šišao, ali poslednjih 6 meseci nije dolazio, nikada mi nije pričao ništa privatno”, ispričao je frizer kod koga se šišao Saša Vidić.

Izvor: nova.rs