Potomak čuvenog Gidre važi za miljenika žena, a otkrio je kakav je glumac bio privatno – kakav deda, takav unuk

|

Legendarni glumac Dragomir Bojanić Gidra odigrao je brojne uloge u našim kultnim filmovima i serijama, a glumio je i u desetak italijanskih ostvarenja što mu je donelo značajnu karijeru. U Italiji je bio poznat pod pseudonimom “Antoni Gidra“ (Anthony Ghidra – što na italijanskom znači zmija).

Iako je snimio veliki broj filmova, najveću popularnost, širom SFRJ, stekao je ulogom Žike Pavlovića u deset delova filma “Žikina Dinastija“.

Bio je u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić sa kojom je dobio ćerku Jelenu, a bio je vezan i za unuka njegovog rođenog brata Milomira, koji nosi ime Jovan Stojanović.

– Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog – rekao je svojevremeno Jovan domaćim medijima.

Medije je zanimalo da li ima neka saznanja o pričama da je njegov deda bio neveran svojoj supruzi, što je Jovan negirao.

– Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina – istakao je Stojanović.

Jovan se bavi manekenstvom i radio je kampanje za poznate brendove, učestvovao na revijama, a pojavljivao se i u nekoliko muzičkih spotova.

Oženjen je šminkerkom Majom sa kojom ima sina Alekseja, a svojim šarmom osvojio je srca dama koje ga verno prate na društvenim mrežama.

Izvor: kurir.rs