Porodica Bojane Janković objavila čitulju: Poznato mesto i vreme sahrane – Potresne reči kidaju dušu

|

Nekadašnja voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila 2024. u Beogradu, u 46. godini. Voditeljka kultne emisije “City” pronađena je mrtva u stanu, a javnost je šokirala vest o njenoj preranoj smrti. Sada je porodica objavila umrlicu, te je otkriveno kada će voditeljka biti sahranjena. Umrlicu je objavila voditeljka Adriana Čortan.

Sahrana popularne voditeljke održaće se u petak, 26. aprila 2024. godine, u 14.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Opelo će početi u 14.00 časova.

Od pokojne voditeljke su se oprostili sestra Ivana, braća Andreja i Uroš, ćerke Zoja i Iskra, njeni Anja, Aki, Vida, Stefan i Hana, Ognjen, Škora, Nađa, mnogobrojni prijatelji i familija.

Podsetimo, Bojana je u braku sa muzičarem Ognjenom Jankovićem dobila dve ćerke, Zoju i Iskru. Bojana i Ognjen su stavili tačku na brak u uju 2022. godine, nakon 15 godina braka. Muzičar je tada napustio stan u kom su živeli. U jednom od intervjua Ognjen je govorio o ljubavi sa Bojanom.

“Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret”, otkrio je Janković svojevremeno, koji je nakon razvoda uplovio u vezu sa Milenom Radulović.

Izvor: republika.rs