Pevačica napokon pokazala ćerku: Naslednici priredila rođendansku zabavu, a evo i kako su se zabavljali (FOTO)

|

POznata pevačica Slavica Ćukteraš, je nakon što je pre šest godina postala majka preslatke devojčice, donela odluku da svoju naslednicu što duže sakrije od očiju javnosti. Ona nije želela da se njena mezimica bespotrebno provlači po štampi i portalima, pa je njenu intimu skrivala svih ovih godina.

Mnogi su se pitali kako izgleda ćerka Slavice Ćukteraš, da li Viktorija liči na majku ili oca, golmana Vladu Avramova, jer je javnost ostala uskraćena njenog izgleda, sve donedavno, kada je pevačica napravila izuzetak.

Slavica je uradila par fotografija koje je podelila sa pratiocima na “Instagramu” , jer je presrećna zbog ćerkinog rođendana, a koliko je njena naslednica porasla možemo videti upravo na ovim slikama. Ova atraktivna Šapčanka slavlje za jedinicu napravila je u igraonici sa svim drugovima iz vrtića, a dekoracija na torti otkrila je koji su slavljeničini afiniteti.

Mnogi su oduševljeni ovim potezom pevačice, te su joj udelili komplimente i komentarisali kako je divna osoba i požrtvovana majka. Slavica je spremna na sve za svoju mezimicu, to je jedina istina.

Sa Viktorijinim ocem je nakon razvoda ostala u korektnim odnosima, sve kako bi njihovo dete zdravo odrastalo, te je zajedno i odgajaju. Ćerka Slavice Ćukteraš zaista je jedna srećna devojčica, koja uživa u ljubavi oba roditelja.

Izvor: story.rs