Petar Strugar više ne krije: Poljupci i prisni zagrljaji, evo koju stariju i udatu kolegenicu sada ljubi (FOTO)

|

Razlaz Petra Strugara i njegove druge izabranice Olje, majke njegovog drugog sina Iva, nije bio uopšte prijatan.

Naš poznati glumac nije mogao da prihavti krah još jednog bračnog odnosa, iako je mnogima delovalo da se dobro snalazi kada je reč o rasutim emocijama i slomljenim srcem. Mesecima posle razdvajanja, glumac nije skidao osmeh sa lica, međutim istina je bila potpuno drugačija i duboko sakrivena, da ni najbliži prijatelji i njegova porodica nisu pretpostavljali šta se događa sa njim.

Stekao se utisak da njegov razvod sa drugom ženom, sa kojom je proveo dve godine, nije ostavio traga na umetnika, najviše zbog toga jer se on potpuno posvetio poslu, a pred kamerama i na sceni osmeh i igra su naravno neizbežni.

On se najbolje oseća kada je sa svojim sinovima i naravno kolegama, pa Petar iz Narodnog pozorišta, svog matičnog teatra skoro da i ne izlazi. Tamo provodi najveći deo svog vremena, a svi su primetili da dolazi prvi, a zadnji odlazi, s povodom ili bez njega.

Ima tu i toga što je Petar primljen za stalno u nacionalni teatar, pa se trudi da ostavi što bolji utisak i pokaže se koliko je vredan i posvećen. On uveliko radi na novim predstavama, iako sa dva, tri odlična naslova može već i da se pohvali.

Petar se polako diže na glumačkoj lestvici, i izuzetno je cenjen od strane kolega, a mnogi vole njegovo društvo i van scene. Upravo, da je voljen najbolje pokazuje rođendansko iznenađenje koje su mu spremili zaposleni u pozorišnom bifeu.

Pesmica, torta, zagrljaji i poljupci pali su od Bojane Stefanović, Kaline Kovačević, Jovane Stojiljković ali i od Nataše Ninković, koja je svom mladom kolegi uputila i par reči. Sa Petrovog lica nije silazio osmeh, a ovaj detalj je sigurno pomogao glumcu da skrene misli sa svog emotivnog neuspeha, bar malo.

Izvor: story.rs