Pare su krive za sve – Mirka i Vujadin pred novim izazovom u braku: Fudbaler doneo važnu odluku vezanu za porodicu

|

Glumica Mirka Vasiljević i njen suprug fudbaler Vujadin Savić kao vrlo mladi postali su roditelji i osetili su sve lepe i manje lepe momente porodičnog života. Nikada Mirka i Vujadin nisu raspravljali o tome ko više zarađuje i troši jer se novca oduvek imalo, te su zajedničkim snagama, koliko je ko mogao, doprinosili kućnom budžetu i odgoju svojih naslednika.

Danas su Mirka i Vujadin roditelji četvoro dece a to, kao i ekonomska kriza koju sve više građana oseća, dosta je uticala na njihov kućni budžet, po pitanju čega se glumica nedavno oglasila što možete videti na snimku OVDE.

“Kada mi tako jedna stvar zafali pa pošaljem dete u prodavnicu, i kada mi vrati kusur pitam se kako samo ovoliko kusura, onda shvatim da je sve negde poskupelo. Imam sreću što naša deca stvari mogu da nasleđuju, tu uspemo da uštedimo jer su u dva meseca rođeni dva puta u oktobru, dva puta u decembru tako da se tu kombinujemo”, ispričala je ona i dodala da je takav način funkcionisanja porodice i mere štednje predložio upravo Vujadin.

Mirka je dosta dugo bila na porodiljskom bolovanju, samim tim nije glumila niti zarađivala. Zbog karijere supruga godinama je živela u inostranstvu, udaljena od domaće scene i projekata što je bio još jedan od razloga da zapostavi posao. Tokom prošle decenije Vujadin je bio zadužen za izdržavanje porodice, Mirka za odgoj dece i ta podela oboma je prijala.

Vujadin je beskrajno zahvalan nevenčanoj supruzi što je zbog njega posao stavila u drugi plan, a s tim u vezi nije pravio problem kada je trebalo bilo koju želju da joj ostvari. Pored sina Duleta Savića glumici nikada ništa nije nedostajalo, što se sada s ekonomskom krizom, a po njenim rečima, očigledno menja, te su prinuđeni da uvode mere štednje.

Izvor: story.rs