Ovo je stan Breninog sina vredan 600.000 evra: Pruža se nestvaran pogled sa 40. sprata, luksuz i raskoš na sve strane (FOTO)

|

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Boba Živojinović kupili su ceo sprat u luksuznoj kulu u jednom od najelitnijih naselja na Novom Beogradu pre godinu dana,  za koji su navodno dali čak 600.000 evra, a njihov naslednik Viktor sada je prvi put pokazao delove stana.

Iako pevačica nikada nije potvrdila da je pazarila luksuznu nekretninu, Viktor je sada svojim objavama ta nagađanja i potvrdio.

Najmlađi Živojinović je na svom storiju prvo objavio pogled koji se sa 40. sprata pruža na čitav Novi Beograd, a poseban akcenat bio je na zalasku sunca i reku “Savu”.

Da je Viktor svoju kutak uredio po svojoj meri dovoljno govore detalji, pa tako ulaz u dnevnu sobu krasi velika fotografija boksera Majka Tajsona, urađena u urbanom stilu.

On je zatim uslikao i deo luksuzno opremljenog penthausa, deo dnevne sobe koju pored sitnih detalja uglavnom krase urbana umetnička dela.

Izvor: telegraf.rs