“Ovi iz Hrvatske su svi degenerici”: I posle kazne Kačavenda ne prestaje sa nacionalističkim ispadima

|

Prvu žestoku kaznu u vidu tri mesečna honorara u “Eliti” dobila je Milena Kačavenda kada je iskoristila pogrdan izraz za Rome pred kamerama, u programu uživo.

I pored toga, Kačavenda ne prestaje da vređa zadrugare na osnovu verske, nacionalne i rasne pripadnosti, te tako društvenim mrežama kruže skandalozni klipovi u kojima Milena izgovara neprimerene izjave zbog kojih

“Znaš li kako sam nazvala ovo što nosi ova manekenka? Sunet toaleta. To u Zemunu, u romskom naselju, nose na sunet kad se beba rodi”, ispričala je Milena kako bi nasmejala Marka Đedovića i Marka Janjuševića Janjuša, čime je zgrozila gledaoce.

“Stvarno su svi ovi iz Kroejše malo mentoli”, izjavila je Milena drugom prilikom, ali to nije bio jedini put da se na neprimeren način izražavala na ovu temu, te je, takođe, izjavila:

“Ovi iz Hrvatske su svi degenerici, i žene i muškarci, majke mi. To sam konstatovala”, rekla je Kačavenda jednom prilikom.

Budući da se ovakve izjave žestoko kažnjavaju, ostaje nam da vidimo šta će produkcija i veliki šef odlučiti u slučaju ove zadrugarke.

Izvor: pulsonline.rs