Ovako su Dragan i njegova ćerkica izbavljeni iz snega: “Hvala momcima koji su nas nahranili i iščupali”

|

Dragan Daničić iz Beogarada i njegova šestogodišnja ćerkica Milica odmaraju posle drame koju su doživeli u sredu posle podne. Njihova porodica i nadležni organi intenzivno su tragali za njima, a pronađeni su 24 sata nakon nestanka živi i zdravi u blizini Despotovca. Dragan za Kurir kaže da su dobro, samo da su još umorni od svega.

“Super smo oboje, ona je malo nazebla, ali smo stvarno dobro. Umorni smo od svega što se izdešavalo”, izjavio je Dragan za Kurir i dodao:

“Još ne možemo da smirimo najmilije koji su se brinuli za nas, ali sada je sve u redu i vraćamo se polako svakodnevnim obavezama”.

Dragan je nakon što su pronađeni, ispričao da su celu noć držali automobil upaljen i da se zato nisu smrzli, a da su ih iz snega izvukla dvojica mladića svojom “tojotom”, nakon čega je objavio i snimak spasavanja.

Na snimku se vidi automobil oca i ćerke koje potpuno zaglavljen, kao i dva momka koja su im pomogla i izvukla ih iz velikog snega.

“Hvala momcima koji su nas nahranili i “iščupali”, napisao je Dragan ispod snimka spasavanja.

Draganova bivša supruga i majka devojčice, Marija S., koja živi u Zaječaru pozvala je policiju u sredu oko ponoći, a onda i apelovala na društvenim mrežama gde je otkrila da su bivši suprug i ćerka iz Beograda u Zaječar krenuli u sredu oko 14 sati, ali da nisu stigli kod nje, niti im je signal mobilnog telefona dostupan. Inače, njen bivši suprug krenuo je u Zaječar da doveze njihovu ćerkicu.

Izvor: alo.rs