Ovako izgleda vila od 500 kvadrata u kojoj su Ana i Rasta trebali da žive: Fontana u dvorištu, bazen u dnevnoj sobi, sad sve korov

|

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta su dok su bili u braku kupili kuću u Velikom Mokrom Lugu, gde su planirali da nastave život.

Ali, umesto toga usledio je njihov razvod. U vilu od 500 kvadratnih metara je do njihovog razvoda bilo uloženo čak pola miliona evra, a spekulisalo se da prave fontanu u dvorištu kao i bazen u dnevnom boravku.

Rasta je zaustavio sve radove na vili, dok mu nakon sporazumnog razvoda vila nije pripala u potpunosti. Nastavio ih je tek kada je ova investicija na placu od 10 ari pripala njemu.

Iako je reper nastavio radove na kući, komšije ni Rastu ni Anu nisu videli godinama.

– Ne dolaze oni više ovde, pa vidite da je kuća i dalje nezavršena i neizgrađena – rekla je komšinica Mira.

Kako su komšije pričale, Rasta je ovu vilu od 500.000 evra prodao.

– Čula sam da Rasta ne dolazi i da radovi stagniraju zato što kuća ni nije više u njegovom vlasništvu. Prodao ju je – rekla je žena srednjih godina.

Podsetimo, Ana i Rasta razveli su se sporazumno, i uspeli su da se dogovore i oko kuće koju su zajedno gradili. Advokat Borivoje Borović je potvrdio da je Ana rešila da kuća u Velikom Mokrom Lugu pripadne Rasti.

– Evo, tu je baš advokatica koja to radi, pored mene. Kad je pravljen sporazum, to je bio tolerantan razgovor u kojem je ona rekla da je ne interesuje nikakva imovina, pošto ima svoj stan. Tako je i ta kuća pripala njemu. Što se tiče alimentacije, ostalo je da on u sporazum upiše iznos, a on je upisao 2.000 evra – rekao je advokat.

Izvor: kurir.rs