Ovaj markantni Crnogorac je suprug Jovane Grgurević: 24 godine su zajedno i imaju dvoje dece – “Za njim bih otišla na kraj sveta” (FOTO)

|

Jovana Grgurević, čije lice već više od dve decenije gledamo na malim ekranima, dugo je bila zaštitni znak emisije „Posle ručka“ na televiziji Happy, a nedavno je prešla na novo radno mesto – u studio televizije Kurir.

Jovana je jedna od najboljih novinarki i voditeljki takozvane stare škole. Oni malo stariji sećaju je se sa televizija Politika, Foks, Pink, znaju da je rođaka holivudske zvezde Mile Jovović, a možda i da ju je legendarni Aleksandar Tijanić zvao “srpskom Grejs Keli”.

Za vreme karijere susretala se sa brojnim izazovima, ali uvek je uspevala da profesionalni život uskladi sa porodičnim i da svih ovih godina vešto održava balans.

Jovana i njen suprug Damir Grgurević zajedno su već 24 godine. Ljubavni staž za svaku pohvalu u ovom današnjem vremenu kada su razvodi svakodnevna pojava.

U jednom intervjuu za magazin HELLO!, na pitanje u čemu je njihova tajna, Jovana je objasnila:

“Tajna je u tome što ga volim. Naš prioritet su deca, a ja sam odavno rekla da bih za njim otišla na kraj sveta”.

Sa Damirom, IT inženjerom koga od milja zovu Dado, dobila je ćerku Luciju i sina Juga. Porodične dogodovštine i razne zanimljivosti iz života lepa voditeljka često sa pratiocima deli na Instagramu.

Izvor: hellomagazin.rs