Bivši muž nestale Ane Ličnik strahuje od najgoreg: “Molim se da nisam u pravu” – Ivan opisao poslednji susret sa bivšom

|

Ana Ličnik (34) nestala je u Beogradu 24. marta kada je izašla iz autobusa koji saobraća na liniji 23, i od tada joj se gubi svaki trag. Na sedištu je pronađena njena torba sa dokumentima, u kojoj je, između ostalog bio broj telefona bivšeg supruga. Anin bivši muž prisetio se poslednjeg susreta sa njom, rekavši da je delovala potpuno normalno kada ju je video poslednji put. Ranije je ispričao da je ona pre nestanka prodala stan.

“Poslednji put sam je video 15. marta na Zvezdari, gde smo se sastali da rešimo neke administrativne stvari vezane za kablovskog operatera. Tada je izgledala potpuno normalno. Sledećeg dana mi je poslala poruku i to je bila poslednja komunikacija između nas”, prisetio je njen bivši suprug.

Dodao je da je devet dana kasnije dobio poziv od nepoznatog muškarca koji mu je saopštio da je pronašao Aninu torbu sa dokumentima i telefonom u autobusu na liniji broj 23. On se potom sastao sa tim čovekom.

“On me je tada kontaktirao preko dokumenata koji su bili u Aninoj torbi. Sastali smo se, preuzeo sam torbu i očekivao sam njen poziv. Mislio sam da će mi se javiti sa nekog drugog telefona ili društvenih mreža, ali ništa”, dodaje bivši suprug nestale Ane.

Odlučio je da 27. marta prijavi policiji Anin nestanak. Ne zna gde bi mogla da bude, a priznaje da strahuje od najgoreg scenarija.

“Ana nema porodicu, ne znam gde bi mogla da bude. Strahujem da se dogodilo nešto loše, možda je čak izvršila i samoubistvo. Molim se da nisam u pravu i da je sve u redu s njom. Jedino što znam jeste da je neposredno pre nestanka prodala stan”, zaključuje bivši suprug nestale Ane.

Izvor: mondo.rs