Ova žena je dala otkaz da bi postala domaćica: Za dve godine zaradila je 170.000 evra, a uz to majka je troje dece

|

Ova žena , inače majka troje dece zaradila je oko 150 hiljada funti (oko 170.000 evra) na sporednom poslu, za dve godine. Shvatila je da joj je potrebna promena, jer joj je karijera stala.

Dominik Vulf (44) razvila je ideje i recepte za soseve, menjajući kancelarijski posao, onim od kuće.

Ona je u septembru 2019. godine napravila prva tri sosa, koja su doživela pravu ekspanziju, kada je na Božićnom marketu prodala čak 250 proizvoda. Ovaj uspeh ohrabrio je Dominik da investira oko 3.400 evra kako bi otvorila “The Woolf’s Kitchen” kaže britanski The Sun.

Svoje soseve je u početku prodavala lokalnim radnjama, a kada su ljudi čuli za njen brend, njeni proizvodi našli su se i na policama jednog od britanskih lanaca supermarketa.

Dominik je rekla da nije lako “uravnotežiti sve”, ali je znala da mora da uradi nešto za sebe, nakon što je dobila decu (5, 6 i 8 godina).

Ona je rekla da bi napravila dobit veću od 150 hiljada funti, ali joj je pisanje njenog kuvara znatno oduzelo vreme.

– Naravno da ponekad osetite krivicu kao mama, jer ne provodite dovoljno vremena sa svojom decom i ne želite da požalite što niste proveli to vreme – rekla je.

Dominik je takođe osvojila i izazov Džejmija Olivera u martu, a nakon toga je objavila svoj kuvar “Dominique’s Kitchen” koji je bio bestseler Sunday Times-a.

Isto tako se i Zoran Joksimović pre desetak godina vratio poljoprivredi, a danas stoji iza porodičnog biznisa Zet’s Orchard koji proizvodi srpski barbekju sos.

Izvor: biznis.telegraf.rs