Ova manekenka je velika ljubav Dragana Džajića: Najlepša žena stare Juge nije odolela njegovom šarmu (FOTO)

|

Na skupštini Fudbalskog saveza Srbije jednoglasno je izabran Dragan Džajić za novog predsednika. Kao i do sada, uz njega je u ovim momentima njegova porodica, supruga Branka i ćerke Sanja i Dragana.

Osim što je u svetu fudbala postigao veliki uspeh, Džajić je u mladosti bio poznat i kao veliki zavodnik, pa je i njegov emotivni život bio dosta buran. pričalo se da je u to vreme osvojio srce prelepe Dubrovčanke Ivone Puhijere, koja je bila mis Jugoslavije 1968. godine.

Navodno, Ivona je takođe veoma volela srpske fudbalere, pa nije krila da zbog njega navija za Crvenu zvezdu. Njen otac je čak želeo da mu Džaja bude zet.

‒ Oni se mnogo vole, a i ja obožavam Dragana. Koliko sam video, on je iskren, dobar i lep mladić, a i odličan je fudbaler. Ne znam da li će se venčati. Još uvek ništa nije rekao, a hoće li, to ćemo videti. Meni lično ne bi bilo mrsko da se oni venčaju – rekao je jednom prilikom Ivonin otac.

I sam Džajić se jednom prilikom, pre par godina, osvrnuo na vezu sa misicom.

‒ Bila mi je devojka, veoma je lepa, a ja sam bio mlad. Dešavalo se da se čujemo i posle udaje. Sada imam suprugu Branku, dve ćerke. Srećna smo porodica i dobro živimo u Srbiji – izjavio je legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Izvor: hellomagazin.rs