Nikola Rađen postao otac po treći put: Njegova izabranica na svet je donela sina, dali mu staro ime sa jakom simbolikom (FOTO)

|

Nikola Rađen, bivši vaterpolista, postao je otac po treći put. Njegova supruga Milica Ristić na svet je juče donela dečaka, a sada se povodom toga oglasio i sportista.

-Hvala puno na čestitkama. Zaista nema lepšeg osećaja, postao sam otac po treći put, a sada je najvažnije da su i majka i beba dobro. Biće u bolnici nekoliko dana i onda očekujem njihov dolazaka kući – rekao je Nikola i još dodao:

– U nekim stvarima će pristup sigurno biti drugačiji, vaspitanje je obavezno. Milica i ja ćemo se u tome maksimalno potruditi. Mojim ćerkama je veoma drago i mnogo su uzbuđene, jedva čekaju da ga vide – rekao je Rađen, koji je otkrio da mu je bivša supruga Ana Kokić čestitala.

Inače roditelji su svom dečaku dali ime Aleksej, ime je grčkog porekla, a veruje se da ono predstavlja čoveka koji je privržen domu i majci. U originalu je “Aleksi” i znači “zaštitnik”, a ovo ime je u Rusiji dosta često, nosili su ga plemići, carevi, monasi i vitezovi.

Podsetimo, Nikola Rađen je bio u braku sa popularnom pevačicom Anom Kokić, i imaju dve ćerke Teu i Ninu.

Izvor: kurir.rs