Otkriveno ko je žena koja je sedela pored Jelene u Novakovoj loži: Vrlo je bitan “faktor” u porodici Đoković

|

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković trenutno je na Vimbldonu, gde će pokušati da osvoji još jednu Grend slem titulu i tako uveća svoj broj i učvrsti se na vrhu večne liste ispred Rafaela Nadala.

Mnogobrojne poznate ličnosti došle su da gledaju Đokovića na Centralnom terenu već prvog dana Otvorenog prvenstva Engleske, a između ostalog se u loži našla i njegova supruga Jelena i deca Stefan i Tara, kao i njegov tim sačinjen od trenera i lekara.

Ipak, publici je za oko je zapala i jedna druga žena, koja je našla mesto baš pored Novakove supruge u loži. Mnogi su se zapitali ko je “lepotica” koja je zaokupila pažnju prisutnih, kao i onih koji su posmatrali meč putem televizijskih ekrana, a odgovor je stigao ubrzo.

U pitanju je dadilja porodice Đoković, koja se brine o deci kada je Novak na turnirima. I ona je našla slobodnog vremena da dođe i pogleda jedan Đokovićev meč, te ga iz lože podrži na putu ka novom trofeju.

Njen identitet je i dalje obavijen velom tajni. Prisustvovala je i na nekim prethodnim turnirima na kojima je nastupao Novak Đoković, poput onog u Torontu, kada je prvi put i zapala za oko fotoreporterima.

Izvor: telegraf.rs