Otac Ivane Dudić bavi se ovim neobičnim zanimanjem: Ovo je Dragoslav Dudić Dudini, koji publiku ostavlja bez daha

|

Ivanu Dudić (26) znamo kao atraktivnu policajku Milanku u “Ubicama mog oca”, jednu od retkih kojoj veruju inspektor Aleksandar Jakovljević i Mirko Pavlović, ali, kad bi znali šta ona sve zna – molili bi je da im magijom pomogne pri rešavanju slučajeva. Ova popularna serija donela joj je simpatije publike, ali i nove angažmane, kao što su “Urgentni centar”, “Crveni mesec” i aktuelnu seriju “Od jutra do sutra”.

Ono što je manje poznato jeste da se, pre nego što je upisala Akademiju, ova lepa glumica bavila potpuno drugim zanimanjem.

Otac Ivane Dudić je mađioničar Dragoslav Dudić Dudini, koji je opčinio svoju ćerku ovim veoma neobičnim zanimanjem, pa se ova zanosna glumica i sama bavila time neko vreme.

Ivana je svojevremeno odgovorila na pitanje da li danas ponekad pribegava magiji kako bi ostvarila neke želje, te nam je otkrila sledeće:

– Meni se želje ne ostvaruju, već ono u šta čvrsto verujem. Moj tata se time bavi iz ljubavi i kao devojčicu me je uveo u taj čarobni svet. Ljubav prema sceni u meni se rodila zahvaljujući mađioničarstvu, te je prerasla u ono što danas radim. Sećam se da sam na prijemni ispit otišla uverena da ću upisati glumu, jer je sve drugo bilo neprihvatljivo. Tako se na kraju i dogodilo.

– Tata je hteo da ga nasledi moj brat Dejan. Kao opčinjena sam posmatrala trikove koje mu je tata pokazivao, ali je brata ipak više zanimao tenis. Onda sam uspela da ga nagovorim da me podučava. Sa sedam godina sam počela intenzivno da se bavim magijom, a već sa devet prvi put sam postala vicešampion Balkana – ispričala je tada Ivana.

Izvor: hellomagazin.rs