Ostala sama sa detetom: Jovana Jeremić zaplakala pred kamerama

|

Najpoznatija voditeljka u Srbiji Jovana Jeremić nedavno je objavila da se razvodi.

Sada je priznala da joj nije bilo lako da donese tu odluku i ostane sama sa detetom.

Jovana trenutno boravi kod brata i snaje i oni joj pružaju pomoć oko deteta.

“Ne kuvam, ne naručujem, dođem na gotovo. Snaja će sad napraviti, s obzirom na to da sam sveže razvedena i da sam slobodna. Živim sa bratom trenutno, oni mi pomažu oko svega i oko deteta. Sada sam devojka, mogu da idem gde ja hoću, da radim šta ja hoću, da se selim u tuđe stanove ako ja hoću, da slavim Novu godinu s kim ja hoću. Dakle, sve opcije su otvorene i uživam u ovom momentu, jako dugo nisam bila sama”, izjavila je Jovana Jeremić.

I pored toga što je sada sve došlo na svoje, Jovana je otkrila da je u trenucima slabosti i te kako plakala:

“Plakala sam sad pred kraj godine kada sam, znaš, kada sam ostala u jednom momentu sama s detetom, ona je imala temperaturu… Znaš, kada si na neki način samohrana majka i detetu nije dobro i kada ima temperaturu, bude ti teško kada se osećaš samom”.

Takođe, ona dodaje da u njenom braku nije bilo problema, ali jednostavno više nije bilo to. I dok priča u Jovaninom pogledu nazire se suza.

“Tada sam plakala, jer sam shvatila koliko sam ja njoj važna u životu, koliko ja sebe moram da čuvam zbog nje. I koliko moram da budem jaka, koliko sam ja jaka i hrabra žena koja je sa 30 godina odlučila da prekine jedan odnos koji stvarno nije imao problema, jednostavno ja više sebe tu nisam videla. Smatram da sam donela ispravnu odluku i da će moja hrabrost biti nagrađena u narednoj godini, ali bilo mi je teško tada”, kaže voditeljka.

Izvor: mondo.rs