“Oprostio bih joj i prevaru”: Ovako je pre par meseci Saša Joksimović govorio o Neveni – Sada se razvode

|

Glumac Saša Joksimović, inače rođeni brat muzičara Željka Joksimovića, podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu vest da se razvodi od supruge Nevene posle 22 godine braka.

Ova vest je mnoge iznenadila, s obzirom na to da je pre samo nekoliko meseci, tačnije u martu ove godine, pričao o njihovom braku i ljubavi. Glumac je tada rekao da uspevaju da usklade sve obaveze i da se posvete porodici.

„Partnerka mi je sjajna, ona je producentkinja, ima svoje prijatelje, i ona izlazi sa svojim prijateljicama i ja nemam problem s tim. Mi smo radili predstavu zajedno i ona je tu bila deo funkcije, jako smo dobri saradnici na poslu, a kod kuće smo muž i žena“, govorio je Saša Joksimović tada, pa dodao:

“Ako ste odlučili da budete u braku sa tom osobom, praštajte sve. Dakle, postoje žuti i crveni karton, uvek dajte žuti. Nasilje ne bih oprostio, ali prevaru bih”, rekao je u četiri meseca pre razvoda.

Tom prilikom spomenuo je da ne zna da li je nekada bio prevaren.

“Ne znam, možda i jesam”, rekao je Saša Joksimović, a isti odgovor je dao na pitanje da li je on nekada nekoga prevario.

O neslaganju i izletima u njihovom braku pisalo se i ranije, na šta Joksimovići ili nisu reagovali, ili su demantovali, uveravajući sve kako je u njihovom braku sve u najboljem redu.

Izvor: nova.rs