Ona je supruga Zeke Milionera: Rodila mu je dvoje dece, pričalo se da su se razveli – Vesna se retko pojavljuje u javnosti

|

Kviz “Želite li da postanete milioner” nakon deset godina vratio je na male ekrane Ivana Zeljkovića, a samim tim medijima je nanovo postao zanimljiv njegov privatni život, o kome ne priča često. Ivan se 2013. godine preselio u Dubai, a nešto kasnije pridružila mu se porodica – supruga Vesna, ćerka Petra i sin Luka.

“Vesna i ja često, u najpozitivnijem mogućem kontekstu, citiramo rečenicu iz “Munja”: “Gde mi živimo”. Svima koji se bude s teškim mislima, nervozni i neraspoloženi, savetujem da pokušaju da nešto promene u svom životu, pa ako treba i da krenu u Dubai”, kroz smeh je ispričao je poznati voditelj.

Sa Vesnom, koja je tri godine mlađa od njega, Ivan se oženio 2006. godine, negde u isto vreme kada je počela i njegova televizijska karijera. Iako se ona nije eksponirala, podržavala ga je bez rezerve.

“Kada smo počeli da se zabavljamo, krenula je i moja nešto ozbiljnija medijska karijera, pa smo se zajedno navikavali na te stvari. Nije bilo lako, ali kad ima ljubavi, razumevanja i poštovanja, sve se izdriži”, pričao je tada popularni Zeka Milioner.

Brak Zeljkovića godinama je važio za skladan i uspešan, ali krajem 2012. pojavili su se natpisi da su se sporazumno razveli.

“Nije istina. Nisam se razveo. Bio sam u sudu, ali zbog saobraćajnog prekršaja. Rekao bih vam da sam se razveo da je to istina”, objasnio je popularni Zeka Milioner.

Bilo kako bilo, ubrzo je otišao u Dubai, sam, i time dodatno raspirio glasine o razvodu. Ipak, nakon dve godine Vesna i deca preselili su se kod njega, i od tada su Zeljkovići na okupu.

“Moj stil života, u smislu čestih putovanja, nije lako ispratiti. Čak ni ova odluka da se vratim na ekrane nije bila laka, ali je bila zajednička. Moja supruga i ja sve radimo zajedno, moramo da imamo poštovanje jedno za drugo”, rekao je voditelj kviza „Želite li da postanete milioner“, obrazlažući odluku da posle jedne decenije opet odlučio da bude pred kamerama.

Izvor: espreso.co.rs