Ona je ovo godinama priželjkivala: Seka Aleksić napokon objavila predivne vesti – Stiže prinova u njihovu porodicu (FOTO)

|

Sinovi Seke Aleksić, Jovan i Jakov bili su dobri i poslušni dečaci u 2022. godini, a u prilog tome govori činjenica da im je pevačica već kupila mnogo poklona i smestila ih ispod jelke.

Oni će prvog dana u godini u ranim jutarnjim satima, kao i svake prethodne godine, otvoriti poklone koje im je srećna i ponosna mama namenila, a doduše više i nije tajna da će u dogovoru sa tatom Veljkom Piljkićem i oni njoj prirediti iznenađenje, što je već tradicija u porodici.

Uopšte ne sumnjamo da će pevačica dobiti prelepe poklone od svojih momaka, ali ipak izgleda da je najveću novogodišnju želju ona sama sebi ostvarila i to par dana pred doček. Naime, ona je već duže vreme radila na kolekciji odeće, koju jepremijerno prezentovala putem njenog i oficijalnog “Instagram” profila brenda “555”. Njene kreacije pod nazivom “Stage” uglavnom su od lateksa, ima svačega, suknji, pantalona, majica i korseta, koje je pevačica sama prezentovala, kao manekenka.

Njena porodica je mnogo ponosna na nju i na njen novi poslovni potez, koji će sigurno biti uspešan kao i njena estradna muzička karijera. Ovo je svakako početak nečega što je lepo i unikatno, a sigurno će Seka tek publici predstaviti sve novitete.

Izvor: story.rs