Ogromna razlika u godinama ima svoju cenu: Otkriveno šta sve Ristovski radi za 39 godina mlađu partnerku

|

Vest da Lazar Ristovski nakon razvoda ima gotovo četiri decenije mlađu devojku izašla je kao grom iz vedra neba. A onda je pored glumčeve potvrde stigla i vest da se devojka Lazara Ristovskog uselila u njegov stan u Beogradu na vodi, gde su počeli da žive ubrzo po njegovom razvodu.

Da Lazar i Anica uživaju u ljubavi, potvrdile su i komšije Lazara Ristovskog, koji, kako kažu, zbog nove izabranice blista.

“Svrati Lazar po neke usputne sitnice i uvek je doteran i ostavi oblak parfema za sobom. On odlično izgleda za svoje godine, e sad to ne znači da treba da se zabavlja sa toliko mlađom devojkom. Ne bih da mu sudim ali što je mnogo, mnogo je. Velika je to razlika. Ja ne mogu ni da zamislim šta o tome misle njeni roditelji, iskrena je prodavačica”, ispričala je za Blic prodavačica iz kraja, otkrivši da je devojka Lazara Ristovskog zaslužna za to što glumac izgleda sveže i podmlađeno.

“On stalno negde juri i žuri, a nju ne bih prepoznao da je ne vidim sa njim. Nekako mi nije upečatljiva. Danicu nismo viđali ovde, mislim da se on u naš kraj preselio posle razvoda. Čovek vodi računa o sebi, ali niko nije očekivao da će biti u vezi sa “klinkom”, ali to je svakako njegova stvar. Verujem da mu mnogi zavide”, rekao je jedan od komšija trenutno najpoznatijeg para u Srbiji.

Izvor: story.rs