Ognjen Amidžić ponovo postaje otac – Mina još u julu nagovestila da je trudna: Poznato kad stiže prinova

|

Voditelji Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović čekaju bebu. Prinova će na svet stići sledeće godine, a njih dvoje su presrećni zbog radosnih vesti, dok je Mina još u julu nagovestila da je u blagoslovenom stanju.

Mina je uveliko u trećem mesecu trudnoće, a krajem jula je na Instagramu pisala kako je “nikad srećnija”, a iste te reči je i Ognjen iskoristio sinoć u prvom obraćanju javnosti povodom vesti o trudnoći.

“Imam par kilograma više nego inače, ali nikad nisam bila srećnija, pa nije ni važno”, poručila je ona uz fotografiju sa Santorinija.

Ognjen je potvrdio informacije o trudnoći:

“Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju”

Amidžić je nedavno na Instagramu odgovarao na pitanja fanova, a jedno je glasilo da li bi voleo da ima ćerku.

“Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će me učiniti kompletno srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve”, rekao je Ognjen tada.

Ognjen i Mina vezu su započeli nakon poznanstva i zajedničkog rada u emisiji “Amidži šou”. Javnosti su ljubav otkrili krajem juna ove godine kada su usnimljeni zajedno, a pre toga voditelj se razveo od Danijele Dimitrovske sa kojom ima sina Matiju.

Izvor: blic.rs